Franz Rasmussen, 5. dan
Jeg er årgang 1968, far til Julie og Janus, bosiddende i Farum, er uddannet politibetjent og er pt. underviser på politiskolen i Brøndbyøster.

Min budokarriere startede i 1981, hvor jeg begyndte at træne Hong Chueng Kung Fu efter stor inspiration af div. Kung Fu/Bruce Lee film. Instruerede som brunbælte og blev i sommeren 1986 gradueret sortbælte, 1. dan, på Taiwan.
Jeg har trænet div. selvforsvarssystemer og har yderligere grader indenfor Ashihara Karate og Tokushin Ryu Kobudo.

Startede på Kyokushin på Ørnevej i efteråret 1986 og trænede i 1987 sideløbende i Hundested. I 1988 var jeg med til at opstarte Farum Kyokushin Karate med senpai Lars Jensen og senpai Henrik Vinter.

Bestod i 1998 gradueringen til 1. dan i Kyokushin Karate og har instrueret fast i klubben siden da. Gradueret 4. dan af kancho Matsushima i forbindelse med World Cup, november 2018.

Jeg har deltaget ved div. klubstævner og holdkampe, Clickerstævne for hold, Shin Go Ryu Cup, Roskilde Cup, Zen To Cup, Oyama Cup, Fyn Open, DM i semi-contact, Danish Open, All Styles Martial Arts World Open, Danish IKO Sosai Open, KBK-Krijsmacht tournament, Welsh Open, World Open Knock Down Tournament, Domenica Cup, samt DM og EM i kata.

Jeg har dommererfaring fra bla. Roskilde Cup, børnetrekampstævne, Danish Open, DM i knock Down, div. katastævner, klubmesterskaber i Farum og har deltaget på mere end 100 interne klublejre, nationale og internationale lejre, seminarer samt gennembrydningskurser.