Kontakt Karate Kids

kids@farumkyokushin.dk

Karate Kids for børn fra børnehaveklassen til 2. klasse

Kids-holdet er for børn fra 6 år.

Karate i børnehøjde er udgangspunktet for dette hold i Farum Kyokushin Karate. Vores målsætning er, at det skal være sjovt og aktivitetsniveauet højt når man træner karate. Karate er en kampsport, som kræver en god fysik men også en høj disciplin, og disse elementer vil vi træne gennem leg hvori der er indlagt øvelser der er tilpasset børnenes fysiske og mentale udvikling.

Karate Kids henvender sig til alle piger og drenge, der er startet i skole og synes, at det er sjovt at bruge sin krop til fysisk udfoldelse i strukturerede rammer. Undervisningen er afledt af den traditionelle karatetræning, hvor der er mange traditioner og ritualer der understøtter udviklingen af krop og sjæl. Samtidig skal der også være plads til at være barn, leg og sjov. Der vil være et vekslende fokus på det enkelte barns fysiske og motoriske færdigheder men også på det at indgå i en social sammenhæng, der alle er vigtige i udviklingen af børnene som hele karatekaer.

Karate er en kampsport, og derfor er det selvfølgeligt også vigtigt, at man kender reglerne for hvor og hvornår, man må bruge sin karate, samt at der i undervisningen er en stemning, der tilgodeser alles niveau. Karate betyder “tom hånd”, dvs. kunsten at forsvare sig uden brug af våben. I karate handler det om at bruge sin viden alene til selvforsvar og aldrig til angreb.

Karate Kids træner en time hver lørdag fra september til juni, og undervisningen vil være bygget op af en forårssæson og en efterårssæson. I den daglige træning vil vi arbejde med alle de forskellige elementer af karate og afslutte hver sæson af med en lille graduering/opvisning. Børnene kan gå på Karate Kids i et eller to år, og vi vil herefter vurdere individuelt hvilket videre karateforløb der vil være det bedste for det enkelte barn.

Lyder Karate Kids som noget for dit barn, er det bare at tilmelde sig efter instrukserne herunder.

Kids-indmeldelse

Indmeldelsen koster kr. 1.100,- og indbefatter træning det første halve år, en kids-gi med klubmærke og kanji samt indmeldelsesgebyr jfr. menupunktet Almen Info.
Kids-holdet betaler herefter 600 kr. pr. halvår. De to halvår løber d. 1. januar til d. 30. juni og d. 1. juli til d. 31. december.
 
Al information vedrørende indmeldelse findes ligeledes under menupunktet Almen Info.

Tilmeld dig Karate Kids’ nyhedsbrev

* påkrævet felt