Karate Kids for børn fra børnehaveklassen til 2. klasse

Karate i børnehøjde er udgangspunktet for dette nye hold i Farum Kyokushin karate. Vores målsætning er, at det skal være sjovt og aktivitetsniveauet højt når man træner karate. Karate er en kampsport, som kræver en god fysik men også en høj disciplin, og disse elementer vil vi træne gennem leg hvori der er indlagt øvelser der er tilpasset børnenes fysiske og mentale udvikling.

Karate Kids henvender sig til alle piger og drenge, der er startet i skole og synes, at det er sjovt at bruge sin krop til fysisk udfoldelse i struktureret rammer. Undervisningen vil være afledt af den traditionelle karatetræning, hvor der er mange traditioner og ritualer der understøtter udviklingen af krop og sjæl. Samtidig skal der også være plads til at være barn, lege og pjatte. Der vil være et vekslende fokus på det enkelte barns fysiske og motoriske færdigheder men også på det at indgå i en social sammenhæng, der alle er vigtige i udviklingen af børnene som hele karatekaer.

Karate er en kampsport, og derfor er det selvfølgeligt også vigtigt, at man kender reglerne for hvor og hvornår, man må bruge sin karate, samt at der i undervisningen er en stemning, der tilgodeser alles niveau. Karate betyder “tom hånd”, dvs. kunsten at forsvare sig uden brug af våben. I karate handler det om at bruge sin viden alene til selvforsvar og aldrig til angreb.

Karate Kids træner en time hver lørdag fra september til juni, og undervisningen vil være bygget op i perioder af fem måneder. I den daglige træning vil vi arbejde med alle de forskellige elementer af karate og afslutte hver periode af 5 måneder med en lille prøve/opvisning. Undervejs i forløbet vil der være mulighed for at tage forskellige diplomer, der er med til at motivere og synliggøre børnenes udvikling. Børnene kan gå på Karate Kids i et eller to år, og vi vil herefter vurdere individuelt hvilket videre karateforløb der vil være det bedste for det enkelte barn.

Lyder Karate Kids som noget for dig og dit barn, er det bare at tilmelde sig ved at udfylde formularen i højre side.

Kids-indmeldelse

Indmeldelsen koster 1.100 kr og indbefatter træning frem til 31/1-2017, en kids-gi med klubmærke og kanji samt indmeldelsesgebyr.
 
 
 
 

HUSK AT UDFYLDE NEDENSTÅENDE TEKSTFELTER MED DIT BARNS INFORMATIONER


 

Indmeldelse og gi-størrelse
Navn, fødselsdato, email
Postadresse


Please wait...