Peter Hansen, 2. dan
Som mange andre børn i 8-årsalderen prøvede jeg kræfter med både svømning og fodbold, men det fangede aldrig min interesse.

I 1999 spurgte jeg min far, om jeg ikke måtte gå til karate. Dette fik jeg lov til på én betingelse; det skulle være Kyokushin!

Siden sommeren 1999 har jeg trænet med stor glæde for både sporten og etiketten, som Kyokushin indebærer. Jeg husker også tydeligt, hvad jeg lovede mig selv, da jeg startede; Jeg stopper ikke, før jeg har det sorte bælte!

I 2005 begyndte jeg at assistere som 4. kyu, og i 2009 indtrådte jeg som aktiv instruktør som 2. kyu.

I maj 2014 gik drømmen endelig i opfyldelse, hvor jeg kunne stå med mit første sorte bælte – gradueret af Shihan Klaus Rex, 6. dan samt Hanshi John Taylor, 9.dan.

I 2018 blev jeg gradueret til 2. dan i forbindelse med World Cup 2018 i Shanghai, Kina, af Kancho Matsushima, 9. dan og præsident for I.K.O. Matsushima og Hanshi John Taylor, 9. dan.

Siden 1999 har jeg deltaget på flere forskellige lejre samt stævner. Heriblandt græsk sommerlejr, trekampstævne, DM i kata, DM i kamp, sort- og brunbæltelejr, kampseminar, teknikläger hos Shihan Collins, 7. dan, og ikke mindst klubbens egen marathonlejr og mønlejr.

Jeg er fra årgang 1990 og er bosiddende i København.

Favoritkata: Kanku
Favorittræning: Kihon

Osu, vi ses i dojoen!