Mette Christensen, 1. dan

Jeg er årgang 1973, bosiddende i Farum sammen med Allan og har 2 børn. Jeg er oprindeligt uddannet materialist, men forlod denne branche for at overtage Stenso A/S som er et familieforetagende som min far stiftede tilbage 1991.

Tilbage i teenageårene gik jeg til Genshi Kan karate, som på det tidspunkt holdt til i Holtehallerne. Årene gik og efter at have været væk fra Farum en del år, flyttede jeg tilbage. Min søn ledte efter en sport at gå til og ønskede at prøve kræfter med karatens verden. Jeg startede sammen med min søn på børne/voksen begynder holdet tilbage i 2009. Min søn stoppede efter 1 års tid, men jeg fortsatte og blev gradueret til 1. dan i december 2020.

Jeg har deltaget i flere lejre og et par stævner: BS Cup, DM i Kata, Easter Camp, Kata stævne, Sort – brun bælte lejr, Bosai lejr, Teknik lejr, Marathon lejr og klubbens egen Møn lejr.

Hvis man går med en lille Bruce Lee gemt i kroppen, kan jeg varmt anbefale Farum Kyokushin karate. Vi har et utroligt godt sammenhold, med god atmosfære og et fantastisk fællesskab, både for børn og voksne.

Vi ses i dojoen!

OSU