Frederik Baadsgaard, 2. dan
Jeg er fra 1997 og er dermed den yngste instruktør i klubben. Jeg er studerende på KU og med adresse i Farum.

Jeg startede til karate, da i min familie i 2005 flyttede til Farum, og det er så længe siden, at jeg ikke kan huske, hvorfor jeg startede. To år senere kunne man finde mig til alle danske børnestævner, jeg kunne få fat i. Da flere kom til, var vi et ret sammentømret hold, der rejste Danmark så tyndt for stævner, at vi også begynder at krydse landegrænser for at komme til flere stævner.

Da jeg blev 14, begyndte jeg at assistere på forskellige hold og blev i den forbindelse indstillet til Furesøs Talentpris.  Få år efter blev jeg fast instruktør på karate kids-holdet, og på samme tidspunkt begyndte jeg at træne med DKUs ungdomslandshold.

Efter 3G i 2016 rejste jeg til Japan i mit sabbatår og trænede Kyokushin og crossfit derover, og stiftede på den måde kendskab med den japanske tilgang til karatetræning.

I 2018 blev jeg gradueret til første dan i Farum og har siden været en fast del af instruktørgruppen. Jeg er primært at finde på kampholdet, men har også stor glæde i at undervise børnene. Så hvis der er en af instruktørerne, som børnene påstår er lidt så tosset, så er det nok mig.