Dragisa Jovanikic, 1. dan
Mit navn er Dragisa Jovanikic, jeg er født i 1973 og bosiddende i Birkerød med min kone Mirjana og 2 børn Kristina og Natasa. Jeg arbejder i Humlebæk hos Oppenhejm & Jansson ApS hvor jeg er lageransvarlig.

Min karatekarriere startede i 1985, da jeg som 12 årig begyndte at træne Knockdown Karate i Hillerød hos Senpai Ib Larsen. Jeg trænede der i 3 år, men stoppede, da klubben lukkede ned idet Senpai Ib ikke kunne få træningslokaler.

I 1988 begyndte jeg at træne i Farum Kyokushin karate klub med sensei Franz Rasmusen, Senpai Lars Jensen og Senpai Kim Lech Fisher som instruktører.

Har trænet i Farum siden, dog med nogle korte pauser som følge af aftjening af værnepligt i udlandet samt da jeg fik børn.

I gennem årene har jeg deltaget i et par stævner og lejre: Muay Thai Box, Roskilde Cup, Shin Go Ryu Cup , Ballerup Challenge Cup,  DM i Knock Down, DKU kata stævne, DM i kata, Sommer lejr, Vinter lejr, Marathon lejr, Oyama Minde lejr, Sort – brun lejr, Grønbælte seminar, Kata seminar, Kamp seminar, Easter Camp,  Svensk sort- samt brunbæltelejr.

Osu Dragisa