Charlotte Thorhauge, 1. dan
Jeg begyndte til karate tilbage i 1997, hvor jeg oprindeligt trænede fitness. Ved siden af fitnesscenteret lå en karateklub med store glasvinduer, så man kunne se, hvad de foretog sig derinde, og det så markant sjovere ud end fitness. Og således begyndte jeg til Goju Ryu karate på Frederiksberg, hvor jeg efter en årrække graduerede til brunt bælte.

Siden flyttede jeg til Farum, og da min datter i 2013 viste interesse for karate, begyndte vi sammen til Kyokushin karate i Farum Karateklub på begynder børne-/voksenhold; en super god oplevelse hvor vi havde mange hyggelige timer sammen. Hun stoppede dog efter et års tid, men karateånden var igen vakt til live i mig, og jeg fortsatte og blev gradueret til 1. dan i december 2020.
 
Man bliver aldrig færdig med karate. Der er altid noget nyt at udfordre og noget nyt at lære, hvilket betyder, at træning aldrig bliver kedeligt, og at man til stadighed kan udvikle sig.
Samtidig er der en fantastisk god ånd i Farum Karateklub som gør, at det er et rart sted at være.
 
Privat er jeg nu bosiddende i København sammen med Kent, har en datter og en bonus søn og arbejder som kreativ direktør for et internationalt interiør-/møbelbrand.
 
Jeg har deltaget i flere lejre og stævner: BS Cup, DM i Kata, Easter Camp, Kata-stævne, Sort-/brun bælte-lejr, Bosai-lejr, Teknik-lejr, Marathon-lejr og klubbens egen Møn-lejr.
 
Osu og vel mødt.