Martin Henriksen, 3. dan
Mit navn er Martin Henriksen, født i 1975 og bosiddende i Farum med min kone Helena og 2 bonusbørn, Marcel og Maria. Vi arbejder til daglig i Furesø Hørecenter, hvor vi yder service til folk med hørenedsættelse ved hjælp af høreapparater.

Jeg fandt interessen for Farum Kyokushin Karate Klub i 1991, hvor en af mine venner lokkede mig med til en prøvetime på Ryttergårdsvej 140. Det skulle blive en time, der ledte mig ind på budoens vej. Alt ved Kyokushin Karate fascinerede mig, den hårde fysiske træning, konstant nye teknikker, nye kataer, nye instruktører, nye venner, nye udfordringer, filosofien, den buddhistiske tankegang, meditation, den konstante udfordring overfor mig selv. Der var hele tiden nyt at forholde sig til, og jeg kunne ikke få nok. Jeg deltog i alt, hvad jeg måtte deltage i af lejre og stævner, og det gav igen mere blod på tanden. Selv efter så mange år bliver jeg stadig udfordret på alle niveauer.

I 1997 blev jeg fast instruktør i klubben som 2 kyu. Det stillede igen nye udfordringer men medførte, at jeg valgte at tage en fysiurgisk massageuddannelse for at øge mit kendskab til kroppen. Jeg supplerede kort efter med en fysisk træner og instruktøruddannelse, som gjorde mig endnu stærkere i min viden omkring den menneskelige krop. Det resulterede i, at jeg startede min egen praksis, som jeg arbejdede med i 6 år. Jeg har taget DGIs Idræt Coachs uddannelse og deltaget i lokale leder Academys, førstehjælpskurser og hjertestarterkursus.

Farum Kyokushin Karate Klub har en helt særlig atmosfære, og jeg kan varmt anbefale alle, at besøge klubben og tage nogle prøvetimer. Vi starter nye hold op 2 gange om året.

Vi ses i dojoen.

Osu
Martin