Henning Fabricius, 3. dan

Osu!
Jeg er årgang 1960. Uddannet tekstilkøbmand, haft egen tøjforretning i Egedalcentret først i 90érne. Efter jeg forlod detailhandelen i 1997, har jeg fungeret som distributionsleder i en lang årrække. I dag er jeg omsorgs- og pædagogmedhjælper på et bosted for udviklingshæmmede.

Jeg bor i Gundsømagle ved Roskilde og er gift med sygeplejerske Ulla Fabricius. Sammen har vi 3 børn (trillinger), som kom til verden oktober 1993.
Min søn Morten har trænet i klubben 3 år og er gradueret 5. kyu.

Jeg startede til Kyokushin karate i Albertslund-dojo som 14-årig 1975 – det var 8 år efter, Kyokushin blev hentet til Danmark af Shihan Jørgen Albrechtsen. Shihan havde klubber over hele landet og talte flere tusinde medlemmer, det var i karatens storhedstid takket være de mange Bruce Lee-film, der blev vist i biograferne dengang.

Først i 80érne gik det ned ad bakke for Kyokushin karate, nok pga. den store konkurrence fra andre kampsportsgrene og ikke mindst fitnesscentrene, som blomstrede op i DK. Efter den nedadgående interesse trak Shihan Albrechtsen sig helt ud af Kyokushin karate i Danmark. Samtidig blev mange af klubberne omdannet til foreninger, som vi kender dem i dag.

Min karatekarriere strækker sig over 5 årtier med sammenlagt 25 års aktiv træning i Albertslund-dojo, Hovedskolen på Ørnevej samt Farum Kyokushin-dojo.

Har holdt to længere pauser undervejs. Den sidste var efter jeg fik trillinger i 1993.
– Jeg har trænet i Farum Kyokushin Karate sammenlagt 17 år over to omgange
– Fra midt i 70érne til i dag har jeg deltaget i mere end 80 lejre, stævner, seminarer, kurser etc.
– Gradueret 2. kyu på Hovedskolen Ørnevej-dojo 1979
– Gradueret 1. Kyu i Farum Kyokushin-dojo 1991
– Valgt ind i bestyrelsen for FKK 1991
– Gradueret til 1. dan DKU Bryggervangen-dojo 1992
– Med i instruktørgruppen for FKK siden 2006
– Gradueret 2. dan DKU Roskilde-dojo 2009
– Uddannet til national dommer DKU 2011
– Formand for Farum Kyokushin Karate 6 år fra2012 til 2018
– Gradueret 3. dan I.K.O 2018 i Shanghai af Kancho Matsushima, 9.dan, og Hanshi John Taylor, 9.dan.

Nyd din træning selv om den til tider er benhård. Du vil opleve, at du bygger din fysik og psykiske samt mentale tilstand op. Du skal have tålmodighed, disciplin, være opmærksom og koncentreret samt ikke mindst ydmyg. Du skal løbende sætte nye mål og gå efter dem, du må ikke give op!!
Hvis du kan sige ja til dette og have det som mål for din karate, så er du en ægte karateka.
Vejen til karate ligger ligefor, god tur.

Osu!
Henning Fabricius