Henning Fabricius, 2. dan

Osu!
Mit navn er Henning Fabricius årgang 1960. Jeg er uddannet tekstilkøbmand og har haft egen tøj forretning i Egedalcentret først i 90érne . Er nu ansat som distributionsleder i branchen indenfor aviser, breve, magasiner og andre tryksager.
Jeg bor i Gundsømagle ved Roskilde og er gift med sygeplejerske Ulla Fabricius. Sammen har vi 3 børn (trillinger) som kom til verden oktober 1993.
Min søn Morten har trænet i klubben 3 år og gradueret 5.kyu.
Jeg startede Kyokushinkai karate i Albertslund dojo som 14 årig 1975 – det var 8 år efter Kyokushin blev hentet til Danmark af Shihan Jørgen Albrechtsen.
Shihan havde klubber over hele landet og talte flere tusinde medlemmer, det var i karatens storhedstid takket være de mange Bruce Lee film der blev vist i biograferne dengang.
Først i 80érne gik det ned ad bakke for kyokushin karate, nok pga. den store konkurrence fra andre kampsportsgrene og ikke mindst fitnesscentrene som blomstrede op i DK.
Efter den nedadgående interesse trak Shihan Albrechtsen sig helt ud af kyokushin karate i Danmark samtidig blev mange af klubberne omdannet til foreninger som vi kender dem i dag.

Min karate karriere strækker sig over 5 årtier med sammenlagt 22 års aktiv træning i Albertslund dojo Hovedskolen på Ørnevej samt Farum Kyokushin dojo – jeg har holdt 2 længere pauser undervejs den sidste var efter jeg fik trillinger i 1993.

– Jeg har trænet i Farum Kyokushin sammenlagt 14 år over to omgange.
– Fra midt i 70érne til i dag har jeg deltaget i mere end 50 lejre, stævner, seminarer, kurser etc.
– Gradueret til 2. kyu på Hovedskolen Ørnevej dojo 1979
– Gradueret til 1. Kyu i Farum dojo 1991
– Valgt ind i bestyrelsen for FKK 1991
– Gradueret til 1. Dan i Bryggervangen dojo 1992
– Med i instruktørgruppen for FKK siden 2006
– Gradueret til 2. dan Roskilde dojo 2009
– Uddannet til national dommer 2011
– Valgt til Formand for Farum Kyokushin 2012

Nyd din træning selv om den til tider er meget hård, du vil oplevere du bygger din fysik og psykiske samt mentale tilstand op. Du skal have tålmodighed, disciplin, være opmærksom og koncentreret samt ikke mindst ydmyg. Du skal løbende sætte nye mål og gå efter dem, du må ikke give op!
Hvis du kan sige ja til dette og have det som mål for din karate, så er du en ægte karateka.

Osu! Vejen til karate ligger ligefor, god tur.
Henning Fabricius