Dan Jensen, 1. dan
Jeg er årgang 1969 og startede med Kyokushin Karate i 1984 inde på Emdrupvej hvor Den Danske Karateskole dengang havde lokaler. Klubben flyttede senere adresse til Bryggervangen, hvor den stadig ligger i dag. Efter yderligere 1 års tid, besluttede flere sortbælter med nogle få af os brunbælter at ”rykke videre”, og det endte med lokalerne inde i Nansensgade, og Nansensgade Karate Shinryokudan var vi dermed med til at starte op.

Jeg er gift med Ivelina, og vi har tre børn. Jeg er uddannet cand. scient. i kemi, og har arbejdet som kemiker/ingeniør og i mange år rejst meget i udlandet med dette. Jeg er også uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar med hvilket, jeg idag er selvstændig og arbejder overvejende med udlejningsejendomme og adelsforeninger. Jeg arbejder sideløbende som ekstern vurderingsmand der vurderer erhvervsejendomme for en af landets kreditforeninger, og jeg sidder i Huslejenævnet i Rødovre.

Karate har for mig været et fast og sundt holdepunkt idet man som ung ofte har mange ting der skal bearbejdes. Det har samtidig uden tvivl været medvirkende til at øge koncentrationen i min skolegang og senere studier/arbejde der givet vis er forløbet nemmere end ellers.

Ved klubben i Farum, er der en usædvanlig god atmosfære og et rigtig godt sammenhold med dygtige instruktører, og jeg kan på det varmeste anbefale klubben til alle.

Osu