Dan Jensen, 3. dan

Jeg er fra 1969 og startede med Kyokushin Karate som 15 årig i 1984 inde på Emdrupvej hvor Den Danske Karateskole dengang havde lokaler. Jeg havde tidligere trænet Jiu-Jitsu, men en god ven sagde engang til mig: ”hvis du virkelig vil lære at slås effektivt – så møder du op inde på Emdrupvej”. Dengang gik man til graduering ca. hver 3. måned, og efter første graduering til blå var der fast kamptræning til hver træning og alle fremtidige gradueringer.

Jeg er privat gift med Ivelina, og vi har tre børn. Jeg er uddannet cand. scient. i kemi, og har arbejdet som kemiker/ingeniør i mange år – en stor del i udlandet. Jeg er endvidere  uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar med hvilket, jeg idag er selvstændig, og arbejder overvejende med udlejningsejendomme, andelsforeninger samt sidder i Huslejenævnet og senest lægdommer inde for samme.

Karate har for mig været et fast og sundt holdepunkt idet man som ung ofte har mange ting der mentalt skal bearbejdes. Det har samtidig uden tvivl været medvirkende til at øge min koncentration i min skolegang og senere studier/arbejde der givet vis er forløbet nemmere end ellers.

Ved klubben i Farum, er der en usædvanlig god atmosfære med et rigtig godt sammenhold og med dygtige instruktører. Jeg kan på det varmeste anbefale klubben til alle.

Osu

Dan